佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

返回列表 发新帖
楼主: WeitingTang

[美劇] New girl 杰西驾到 Season 1

oops 是full season order不是renew, 记错了!

FOX has ordered an additional 11 episodes of the hit comedy NEW GIRL, bringing the series to a 24-episode season order, it was announced today by Kevin Reilly, President of Entertainment, Fox Broadcasting Company.
“We love the charming Zooey Deschanel and the entire cast, we’re knocked out with the work that Liz Meriwether and the whole staff is doing and we are really psyched about the upcoming episodes in the pipeline,” said Reilly. “It’s great that audiences have responded so positively so far and we’re confident that even more people will embrace the show – and more comedy on FOX – this season.”
NEW GIRL premiered as FOX’s highest-rated fall sitcom debut in 10 years. Since it launched, the single-camera comedy has quickly established itself as Tuesday’s No. 1 series among Adults 18-49 and this season’s No. 1 new series among Adults 18-34, Women 18-34 and Teens.

这幕比那些隆重的xmas漂亮很多
真的很candy

谢谢分享。。

我在破烂熊下的,更新很慢
现在好像只有到第三集=.=

回复 24# chowsc86

New girl S01E01-S01E10
可是试试这个,如果你是用迅雷下的

衣服很美下 喜欢

Follow Us

..

我放掉这部戏了.......

Season 2 整个很糟糕啊
不过比较后面那几集就开始越来越好了..

这部剧真的平平无奇又没什么笑点,只靠schmidt来撑他还没搞上CC前那种自恋神经质还蛮好笑的, 我觉得那呆呆的nick和Jess是绝配.

我很久没看了.. 用来打发时间的时候直接看完
主要还是看衣服..太喜欢jess的服装了

season 2后面还慢慢好起来吧, 歌很好听的说
本来有打算不继续看了, 可是finale后又开始期待了
觉得Season 2开始Jess有点开始卖肉了

WeitingTang 发表于 3-6-2013 02:16 AM
我很久没看了.. 用来打发时间的时候直接看完
主要还是看衣服..太喜欢jess的服装了

我在电影【我和莎莫的500天】中看她穿连身裙时就觉得她穿的很好看和Joseph很配,也不懂是衣服好看还是她比较矮小很适合这么穿.

诺兰大帝 发表于 13-6-2013 10:00 PM
我在电影【我和莎莫的500天】中看她穿连身裙时就觉得她穿的很好看和Joseph很配,也不懂是衣服好看还是她比 ...

應該是 她非常適合穿這類型的裙子。
很喜歡這種風格的說,天真夢幻型

maggie7aa 发表于 13-6-2013 09:14 PM
season 2后面还慢慢好起来吧, 歌很好听的说
本来有打算不继续看了, 可是finale后又开始期待了
...

不知道有沒有在賣肉 我完全是看衣而已

WeitingTang 发表于 15-6-2013 01:17 AM
不知道有沒有在賣肉 我完全是看衣而已

印象中S1都穿的很保守的, S2还有bikini低胸露腰之类的

WeitingTang 发表于 15-6-2013 01:17 AM
應該是 她非常適合穿這類型的裙子。
很喜歡這種風格的說,天真夢幻型

很同意,在美剧看到的不是热裤背心就是套装,很少像她这样穿洋装感觉很清新.

maggie7aa 发表于 16-6-2013 10:17 PM
印象中S1都穿的很保守的, S2还有bikini低胸露腰之类的

久久1次ok啦,顺便饱眼福

诺兰大帝 发表于 18-6-2013 09:57 PM
很同意,在美剧看到的不是热裤背心就是套装,很少像她这样穿洋装感觉很清新.

gossip girl那种又奢华下
所以这种恰到好处 外套和裙子的colour又配到很美
很喜欢..