佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: LoVeRhErE

Mitsubishi Mirage 车主请进,想知道实驾现况

問號 发表于 12-3-2014 11:04 PM
那么你说你很喜欢这辆车,喜欢他的外形,坐在里面很舒服,和我的体形很配,
开这辆车我会很开心。(有个 ...

我二哥刚买了myvi 1。5
而且他说蛮耗油 所以我更加没有在考虑

我试了attrage,因为mirage不在
可是坐了进去mirage+认真看过里里外外
喜欢

我家人不看喜欢不喜欢,他们好实际
我看我干脆不理他们
盖耳朵
自己买下来算了

myvi 再耗油 也可以做到 1L/ 13-16KM 的。哈哈。
如果 1L/8KM 那个才真正的耗油啦。

如果真的喜欢 mirage 就不要放过这辆车了。

問號 发表于 12-3-2014 11:28 PM
myvi 再耗油 也可以做到 1L/ 13-16KM 的。哈哈。
如果 1L/8KM 那个才真正的耗油啦。

那也没有很耗油啊
有到14 15就不错了啊
奇怪我哥

让我再等等车主的实报…怎么都没有车主进来呀

LoVeRhErE 发表于 13-3-2014 12:17 AM
那也没有很耗油啊
有到14 15就不错了啊
奇怪我哥

你改个标题看看,想请问 Mirage 车主,这车子实际用油情况。这样比较好吧

LoVeRhErE 发表于 12-3-2014 07:52 PM
mirage 的性能对我来说就够了
我家人说:就是在城市这种塞上塞下的地方才不能达到21L/KM
所以我才想问驾 ...

正常駕駛,paultan.org 已經做到了。塞車的話,我看hybrid也很難達到這個標準。

Two up, air con speed and temp set at the middle points, highway cruising speed ranging between 70 to 100 km/h (no coasting in neutral), no driver change (stop and start = less efficient), an allocated time of three hours (which we used to the max) and a feathery right foot combined for 24.19 km/l. Did we gain from driving a manual? The winners of the challenge did 24.7 km/l in a CVT, so no.

Yes, we bettered the combined score of 21 km/l, but it has to be qualified that our route was mostly highway with just a small portion of city traffic, and it was a conscious effort to be light-footed, cruising below normal highway speeds to maintain a consistently low rpm.

A constant 110 km/h cruise with occasional overtaking wouldn’t have delivered such spectacular results, but it was a test to prove what’s possible with some willpower. And we’re not talking about extreme hypermiling.

After achieving what’s possible, we set out to do something more probable. Another stint with the Attrage CVT over a couple of working days (normal routine, mixed driving with jams, including one trip to Sepang and back) returned 365 km for my 20 litres of RON95, which is equivalent to 18.25 km/l – better than expected, and more surprising than the aforementioned best efforts.

To put that in context, 18 km/l is better than a mixed cycle in my own hybrid car. Yes, I’ve been gentle with the Attrage’s throttle, but that’s what driving an economical car does to this writer – an extra 0.1 km/l is a “Yes!”, achieving the next 1 km/l is a victory. That’s what driving an eco car is all about, isn’t it?

原文:http://paultan.org/2014/02/26/dr ... ml-claims-put-test/

雖然是Attrage(姐妹車款)的油耗測試,但是估計最終結果是abang-adik。

Follow Us
JohnSiew 发表于 13-3-2014 03:08 AM
原文:http://paultan.org/2014/02/26/dr ... ml-claims-put-test/

雖然是Attrage(姐妹車款)的油耗測 ...

能有18.25也很不错呢

問號 发表于 13-3-2014 12:24 AM
你改个标题看看,想请问 Mirage 车主,这车子实际用油情况。这样比较好吧

换了
看看有没有人进来(_`)

LoVeRhErE 发表于 13-3-2014 12:40 PM
换了
看看有没有人进来(_`)

看有人进来了吧。如何你的疑问别解答了吗?

問號 发表于 13-3-2014 12:59 PM
看有人进来了吧。如何你的疑问别解答了吗?

就一位?

LoVeRhErE 发表于 13-3-2014 02:45 PM
就一位?

如果要多点可能要等到周末去才行了。

問號 发表于 13-3-2014 03:03 PM
如果要多点可能要等到周末去才行了。

......

LoVeRhErE 发表于 13-3-2014 03:07 PM
......

呵呵,因为普遍不是驾这一辆,然后这里到底有多少个人驾也是不晓得呢。
不然买来作实验一下。

来回1600KM总共打80liter多气油?

aquak728 发表于 13-3-2014 10:18 PM
老婆是车主。。去年年尾买Mirage CVT。拿到新车一个月后在新年期间从柔佛驾回槟城,车上载3个大人。包括去槟 ...

有20km/l,很不错呢

問號 发表于 13-3-2014 03:12 PM
呵呵,因为普遍不是驾这一辆,然后这里到底有多少个人驾也是不晓得呢。
不然买来作实验一下。

真的很像很少人驾呢

LoVeRhErE 发表于 13-3-2014 10:25 PM
有20km/l,很不错呢

市区加一些山坡路,大概13-14KM/L。

aquak728 发表于 13-3-2014 10:39 PM
老婆工做驾车上下班,没有highway的路段情况下,fully 市区加一些山坡路,大概13-14KM/L。

我楼上那个说 1L/13KM 和我的 手牙 persona 不相上下。

問號 发表于 13-3-2014 11:31 PM
我楼上那个说 1L/13KM 和我的 手牙 persona 不相上下。

恩,13km/l是根据上下班时间的拥挤路段作为参考。

谢谢哦。等了两天终于有个实际的例子出来。