佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: Z99

就是这样一首歌... 我决定了写下我此刻的心情...

昨天看一本书介绍的歌~
蔡琴 - 幸福

这首歌在9月8号放过的。。。
现在,很想再放多一次。。。

SHE ~沿海公路的出口 ~
用一根火柴燒一場蜃樓 借這場大雨讓自己逃走
荒茫公路無人的漂泊 寂寞海嘯把我捲走
用一段感情換一個朋友 每一句再見割一道傷口
躲在萬劫不復的街頭 微笑參透覆水難收
倘若說放一次手 就像咳一個嗽
我又何苦 在乎得不到的溫柔
我坐在公路的出口 等待天黑以後無邊的寂寞
連想你都是種殘酷切磋
我目送沿海的日落 緊抱一個醉生夢死的枕頭
游不出回憶 卻學不會放手 怎麼走
我坐在公路的出口 等待天黑以後無邊的寂寞
連想你都是種殘酷切磋
我目送沿海的日落 緊抱一個醉生夢死的枕頭
游不出回憶 卻學不會放手 怎麼走

爱你不是两三天

http://www.youtube.com/watch?v=7B7a7Av9KTM

退给你的信 只留下最后一封
淡淡笔迹 你熟悉的温柔
请别介意 我会将信纸好好收著
当我需要你关怀的时候
走过夏日街头 还是想牵你的手
好想听到 一句温暖的问候
虽然我们说好了 还是朋友
但为什么却没有再联络
爱你不是两三天
每天却想你很多遍
还不习惯孤独街道
拥挤人潮 没你拥抱
爱你不是两三天
一眨眼心就能沉淀
你是否想念我 喔
还是像我 只和寂寞作朋友

担心你没有好好的过
又怕你已经忘记了我
刚刚分手 像告别很久
还想为你做些什么

梁静茹 我不快乐

整个世界都在变
你是不是也变了
如果一切重新来过
还会不会再犯错
你有多久没有好好的看我
问问我想要什么
我要的其实不多
但最近我很不快乐
如果能习惯沈默
我或许就不难过
如果不是真的爱过
我又何必太执着
为何你从不懂我想些什么
你只是太爱闪躲
我要的其实不多
但最近我总觉得不快乐
我很不快乐
有一种想哭的念头
却又说不出那是什么
我就是觉得不快乐
我很不快乐
寂寞好像有填不完的缺口
你说你爱我
却只是很少过问我的感受
如果能习惯沈默
我或许就不难过
如果不想再挽回什么
我要何必太执着
为何你从不懂我想些什么
你只是太爱闪躲
我心里有个角落
你从不曾在意过
不快乐 我很不快乐
有一种想哭的念头
却又说不出那是什么
我就是觉得不快乐
我很不快乐
为什么爱情会这样的寂寞
你总说爱我
可是又从不走进我的生活
整个世界都在变
我是不是也变了

一颗心的距离 - 范玮琪

一双闪着泪光的眼睛
要多努力才能把雨看成星星
握住我手 但别给我同情
执着的人要从倔强 寻找勇气
好像很近 瞬间又远离
很难实现才叫梦想 才要决心
我们终于一起 来到这里
当我激动不能言语 把我抱紧
我们隔着 一颗心的距离
有笑有哭地去回忆
夏天秋天 纯真蜕变的电影
会是一辈子做不腻的事情
静静隔着 一颗心的距离
交换最真实的情绪
庆幸 太不勇敢的纪念日里
你曾经 给我多重要的鼓励
好像很近 瞬间又远离
很难实现才叫梦想 才要决心
我们终于一起 来到这里
当我激动不能言语 把我抱紧
我们隔着 一颗心的距离
有笑有哭地去回忆
会是一辈子做不腻的事情
静静隔着 一颗心的距离
交换最真实的情绪
你曾经 给我多重要的鼓励
我想说 没有你的声音
像没有歌词的旋律
就算可以 很美很好听
也少了意义上的确定
我们隔着 一颗心的距离
有笑有哭地去回忆
会是一辈子做不腻的事情
静静隔着 一颗心的距离
交换最真实的情绪
你曾经 给我多重要的 鼓励

http://www.youtube.com/watch?v=SzOvHpNnQyg

倔强

http://www.youtube.com/watch?v=ZKc2LVJH4MM

你曾说雨下的时候别低下头
要等候奇迹降落
我不懂曾想一起拥抱的彩虹
为什么只剩下我
原来呀爱情是不会留下什么
只留下残缺的我
能不能再把你的爱借点给我
好让我继续漂流
我的倔强疯狂 不放 逞强 流浪
是否只剩一人在寂寞战场
你的摸样说谎 眼光 装傻 躲藏
我逃亡

原来呀爱情是不会留下什么
只留下残缺的我
能不能再把你的爱借点给我
好让我继续漂流
是否只剩一人在寂寞战场
我逃亡

我的倔强凝望 去闯 彷徨 飞翔
是否应该不急 一切去抵抗
你的摸样不想遗忘 飘荡 摇晃
我投降

是否只剩一人在寂寞战场
我逃亡

我的倔强凝望 去闯 彷徨 飞翔
是否应该不急 一切去抵抗
你的摸样不想遗忘 飘荡 摇晃
我投降

Follow Us
我的最愛

像一場夢 卻醒不過來 另一個我在看著我
她問我值不值得 為你付出所有
只要一想起你的溫柔 就會讓我看不清楚 你想做的你
沒有誰強迫我堅強 我卻都忍的住 清醒的孤獨
你永遠是我的最愛 不管愛你有多難
我的心只想屬於你 無法預知的未來
你試著抱起我 卻看見遠方寂寞 愛將會克服一切 在我心中
你永遠是我的最愛 不管愛你有多難 我不會停止愛著你
握著你溫熱的手 就算偶而透露 你的不安和放縱 我總是相信你
像一場夢 卻醒不過來 另一個你在看著我
他問我願不願意 給你更多的自由
只要一想起你的憂愁 就會讓我看不清楚 我想做的我
沒有誰強迫我堅強 我卻都忍的住 夢裡的孤獨

http://www.youtube.com/watch?v=JPUHZe--ArQ

这首歌是我很喜欢的歌,我从第一张专辑就很注意她了。
她的声音很有爆发力。
能不能勇敢说爱         

世界太啰唆 能不能够放空 失踪
是谁在我的背后说什么 好像又没说
一颗心总被你悬在半空中 难受
可是你又迟迟不说爱我

没有你 我发现自己 无法感动
是否 当身边的人都变成观众 我该做作
Oh you are the sunshine in my life
But I don't really know
需要你的时候 感受你的温柔
能不能勇敢说爱

关掉你的眼睛 你的鼻和口 say no
如果你也能放下所有 请你点点头
我的心只为你一个人跳动 心痛
可你还能为我改变什么

Oh you are the sunshine in my life
能不能勇敢说爱

也许到最后
你还是要走

能不能勇敢说爱

你是我心内的一首歌

你是我心内的一首歌 心间开起花一朵
你是我生命的一首歌 想念汇成一条河

惦在我心内的一首歌 不要只是个过客
在我生命留下一首歌(一首歌) 不论结局会如何

好想问你 到底对我有没有动心
沉默太久
只会让我不小心 犯错

惦在我心内的一首歌(恩...) 不要只是个过客
在我生命留下一首歌 不论结局会如何

http://www.youtube.com/watch?v=aF1D08E6698

i swear
i swear
by the moon and the stars in the sky
and i swear
like the shadow that's by your side
i see the questions in your eyes
i know what's weighing on your mind
you can be sure i know my part
'cause i'll stand beside you through the years
you'll only cry those happy tears
and though i make mistakes
i'll never break your heart
and i swear
by the moon and the stars in the sky
i'll be there
i swear
like a shadow that's by your side
i'll be there
for better or worse
till death do us part
i'll love you with every beat of my heart
and i swear, wo..o...o
i'll give you every thing i can
i'll build your dreams with these two hands
we'll hang some memories on the walls
and when ( and when ) just the two of us are there
you won't have to ask if i still care
'cause as the time turns the page
my love won't age at all
and i swear
i'll be there, i'll be there
i swear
like the shadow that's by your side
for better or worse, till death do us part
i'll love you with every beat of my heart
and i swear
( music )
i swear
by the moon and stars in the sky
i swear
for better or worse
till death do us part
and i swear, i swear, oh i swear

http://www.youtube.com/watch?v=SnYESenjoGY

好多年前,很喜欢这首歌。

用尽一生的爱

岁月的风抚平成长的痛
经过几番悲欢离合之后
究竟有多少的人能够看透
有多少往事不堪回首
时间的钟敲醒不老的梦
人生一场喜怒哀乐交错
究竟有多少感动可以保留
有多少朋友陪到最后
这世界分分秒秒来去匆匆
从来不会为谁停留
一生中寻寻觅觅转眼成空
一旦错过不能从头
用尽一生的爱只为了换来释放后的自由
我爱过哭过痛过笑过
这一生就已足够
用尽一生的爱不在乎是否能够天长地久
我无悔无怨无憾无尤
这一生又有何求

林凡-隧道

时间一分一秒
星星像白云自在的飘
独自坐在公园一角
任凭风冲进怀抱
十二点的钟声
传遍了城市每条街道
期待拥抱 又害怕会被你知道

到底是要远远看你
还是靠近一点更好
我不确定你是不是
我一直要找的主角

我用骗人的祈祷
骗自己我现在很好
和你在一起的每分每秒
就像走过彩虹隧道

时间一分一秒
同一座城市 相互寻找
独自坐在公园一角
看着雨后的青草
十二点的钟声
传遍了城市每条街道
有谁知道我现在矛盾的心跳

到底是要远远看你
还是靠近一点更好
我不确定你是不是
我一直要找的主角

我用骗人的祈祷
骗自己我已经看到
看到不安的背后是微笑
是我们的彩虹隧道

欢笑不停围绕
她很美 也很煎熬
我却无法选择要或不要

到底是要远远看你
还是靠近一点更好
我不确定你是不是
我梦中见过的主角

我用骗人的祈祷
骗自己你没有看到
阳光地下我的新像羽毛
跟你飞过彩虹隧道

http://www.youtube.com/watch?v=ynHF_jB-6wE
这 MV。。。记录着咕咕鸡和元大鹰一个傻傻又浪漫的晚上。。。
19 岁生日。。。19 朵花。。。
>> 19 朵大鹰送的花。。。

迪克牛仔 - 有多少愛可以重來

最爱的人伤我最深

黑夜来得无声
爱情散得无痕
刻骨的风
卷起心的清冷
吹去多年情份
只剩我一人
两朵孤单的魂
会心的眼神
哦你我的苦
竟是如此吻合
感情的沦落人
相遇在这伤感的城
哦我最深爱的人
伤我却是最深
进退我无权选择
紧紧关上心门
留下片刻温存
只怕还有来生
我爱的依然最真
我最深爱的人
伤我却是最深
教人无助的深刻
点亮一盏灯
温暖我无悔的青春
燃尽我所有无怨的认真.

http://www.youtube.com/watch?v=XfLwgdIuB4s

一首很感人的歌,

背着你走

记得小时後 天使牵着我
说要带我飞到世界另一头
你和蔼的微笑 再记忆中缠绕
舍不得离开你多一秒

不需要害怕 天使对我说
那是让我安慰永远不停留
我总夜夜等候 想念你的轮廓
放不下你深深的问候

背着你走 背着你走到最後
尽全力去守候说不出的感动
背着你走 背着你走到永久
一辈子的承诺

http://www.youtube.com/watch?v=0nz1s4jKKsc

很喜欢这一首歌。。。
我学姐的歌。。。我们的背景很相识。。。所以。。。我们都有一颗叛逆的心。

你要的爱 ~戴佩妮

虽然经常梦见你 还是毫无头绪
外面正在下着雨 今天是星期几
but i don`t know 你去那里
虽然不曾怀疑你 还是忐忑不定
谁是你的那个唯一 原谅我怀疑自己
我明白 我要的爱 会把我宠坏
像一个小孩 只懂在你怀里坏
你要的爱 不只是依赖
要像个大男孩 风吹又日晒 生活自由自在

http://www.youtube.com/watch?v=-nqyCmoAkO4

我很喜歡這首歌 。。。
失戀的時候常聽 。。。

Rihanna
Hate That I Love You http://www.youtube.com/watch?v=xcc7O8tsK-Y

Yeah... hey... Oh...

[Rihanna:]
That's much I love you (yeah)
That's how much I need you (yeah, yeah, yeahah)
And I can't stand ya
Most everything you do
Make me wanna smile
Can I not like you for awhile (no... oh...)

[Ne-Yo:]
'Cuz you won't let me
You upset me girl
And then you kiss my lips
All of a sudden I forget (that I was upset)
Can't remember what you did

But I hate it...
You know exactly what to do
So that I can't stay mad at you
For too long that's wrong

But I hate it...
You know exactly how to touch
So that I don't want to fuss... and fight no more
Said I despise that I adore you

And I hate how much I love you boy (yeah...)
I can't stand how much I need you (I need you...)
And I hate how much I love you boy (oooh whoah...)
But I just can't let you go
And I hate that I love you so (oooh...)

And you completely know the power that you have
The only one that makes me laugh

Sad and it's not fair
How you take advantage of the fact
That I... love you beyond the reason why (why...)
And it just ain't right

And I hate how much I love you girl
I can't stand how much I need you (yeah...)
And I hate how much I love you girl
But I just can't let you go
But I hate that I love you so

[Both:]
One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me...

Yeaahhh... Oohh...

And I hate that I love
You soooooooo!

As much I love you (as much as I need you oh...)
As much as I need you (oooh... as so much I love you)
As much I love you (oh...)
As much as I need you

And I hate that I love you soooo
And I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need ya (cant stand how much I need you)
And I hate how much I love you boy
But I just can't let you go (but I just can't let you go no...)
And I hate that I love you so
And I hate that I love you so... soo...

給自己的一首歌
想對自己說  要加油哦 !!    

http://www.youtube.com/watch?v=gUmFo29BgQU

我知道我变漂亮了《一切完美》主题曲-石欣卉我知道我变漂亮了 - 《一切完美》主题曲
词曲:石欣卉

过去的批评嘲讽 (Let it go Let it go)
过去的轻蔑冷落 (Let it go Let it go)
有些人口不饶人 却忘了瞧瞧自己 又有什么资格

时刻都善良待人 (Let's move on Let's move on)
时刻都做好本分 (Let's move on Let's move on)
有些人心思浅薄 绝不是宽容 自暴自弃的理由

也许 确实也受过言语打击
也许 因此而失去了自信心
但千万别将勇气深锁在阴影里
我们又不会妨碍这世界(的)美丽

我知道我变漂亮了
我知道我被注意了
曾难过 失落
微笑一下就过
外在的美貌容易戳破
内在的美好细水长流

我知道我变漂亮了
我知道我也豁达了
不自卑 不埋怨
就算还差一点点
用内涵弥补一切缺陷
内在的美 迷住每个人的眼

這首歌很適合我 。。。
好像是為我唱的 。。。

Cry - Rihanna
http://www.youtube.com/watch?v=X7arjz-sj6M

I’m not the type to get my heart broken
I’m not the type to get upset and cry
Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don’t get deep to me
Never got the whole in love thing
And someone can say they love me truely
But at the time it didn’t mean a thing
My mind is gone, i’m spinning round
And deep inside, my tears i’ll drown
I’m losing grip, what’s happening
I stray from love, this is how I feel
This time was different
Felt like, I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now i’m, in this condition
And i’ve, got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what you’ll never see me cry
Did it happen when we first kissed
Cause it’s hurting me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know that it’s no more
I shoulda never let you hold me baby
Maybe why i’m sad to see us apart
I didn’t give to you on purpose
Gotta figure out how you stole my heart
My mind is gone, i’m spinning round
And deep inside, my tears i’ll drown
I’m losing grip, what’s happening
I stray from love, this is how I feel
Felt like, I was just a victim
When you walked out of my life
And i’ve, got all the symptoms
But no matter what you’ll never see me cry
How did I get here with you, i’ll never know
I never meant to let it get so, personal
After all I tried to do, stay away from loving you
I’m broken hearted, I can’t let you know
And I won’t let it show
You won’t see me cry
All my life…

梁静茹-如果能在一起
填词:黄婷作曲:黄荻钧

夕阳快消失了
像一颗心沉入海底
投入灼热的光影

对话都结束了
胸口的悸动还没停
今天我更喜欢你

好想独占这距离
你的小心我的呼吸
谁会先鼓起勇气