佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: feliz

只因有你 咖啡音

总在我身旁

我从不相信自己(定)
也无法面对现实
当生命失去了光(潘)
我就失去了方向
前路依然很模糊(宣)
要挣脱许多束缚
你让我依靠 让我坚强(许)
你守护在我身旁
每当我需要依靠你(宥)
你一定会在这里
有你的地方 就有阳光(合)
你总会在我身旁(宥)
当我还不够坚强(还不够坚强:潘)(鸭)
推翻命运的围墙(潘合声)
你还是和我在一起(安)
给我无限的勇气
路依然走得困难(弟)
当我变成了负担
你依然把我紧紧拉着(峰)
我就是最幸福的
每当我需要依靠你(合)
你一定会在这里
你总会在我身旁
每当我需要依靠你(合)
你一定会在这里(就在这里:安)
有你的地方 就有阳光
你总会在我身旁(总会在我身旁:潘)
我需要依靠你(定:要依靠你)
你就在这里
你总会在我身旁(弟)

Brian Mcknight - Back At One
*
It' undeniable that we should be together (*琴声的旋律总是让人的不自主地真情流露。)
It' unbelievable, how I used to say that I' fall never
The basis is need to know
If you just don' know how I feel
Then let me show you that now I' for real
If all the things in time, time will reveal
Yeah

1 - one, you'e like a dream come true
Two, just wanna be with you
Three, girl it' plain to see
That you'e the only one for me and
Four, repeat steps one through three
Five, make you fall in love with me
If ever I believe my work is done
Then I'l start back at one

(yeah)
It' so incredible, the way things work themselves out
And all emotional, once you know what it' all about, hey
And undesirable, for us to be apart
I never would'e made it very far
'ause you know you got the keys to my heart
'ause...

是我很喜欢的一首情歌,看Brian McKnight演绎的人没有不被感动的,
当你发自内心用情的唱出这首歌,将会发现它对情感的真谛写的那么简单却又实在。

听听你心爱人怎么说?

Say farewell to the dark of night,I see the coming of the sun,I feel like a little child, whose life has just begun,You came and breathed new life into this lonely heart of mine,You threw out the life line,Just in the nick of time

M'hai detto vieni su da me,
l'inverno è caldo su da me,
non senti il freddo che fa
in questa nostra città.
Perchè non vieni su da me,
saremo soli io e te,
ti posso offrire un caffè,
in fondo che male c'è.

Ma cosa hai messo nel caffè
che ho bevuto su da te?
C'è qualche cosa di diverso
adesso in me;
se c'è un veleno morirò,
ma sarà dolce accanto a te
perchè l'amore che non c'era
adesso c'è.

Non so neppure che giorno è
ma tutti i giorni sarò da te,
è un'abitudine ormai
che non so perdere, sai...
...
...

~♪♬ Cosa Hai Messo Nel Cafe *小野丽莎

万分感谢分享这音乐的过客,让我再找见小野的意大利Bossa音乐,又另一让人陶醉的歌曲。
听了一个世纪也不厌倦。干脆剪辑它前段加后段的轻松舞曲当闹钟铃声,清早打醒也那么提神呀。
夜里听着,又是一番写意。听到这时候,也该入眠了。
祝晚安。。。

难得11点提前睡觉,万岁!
                                                                                                               爱睡的猪刻字

我从前以为蚂蚁都很清楚自己在做什么。我在厨房台桌上找到列队爬过的那些蚂蚁看起来实在很有自信,所以我猜想它们包准有一套计划,要不然?蚂蚁怎么有办法规划路线,建造复杂的蚁窝,发动突击行动,做出种种蚂蚁会做的事?蚂蚁会跳拉丁舞么?

下午课外活动偷闲音乐交流,从同学拿了一叠的音乐,他的品味稍微趋向拉丁轻快舞曲,虽然这三首结尾断断续续,但是也足以颠覆我麻木的冥想世界了。

~♪♬ Dance with me
~♪♬ Que Calor
~♪♬ La Banana

结果我错了,蚂蚁根本不是什么聪明的小工程师,至少作为单独个体时不是,大多数蚂蚁一点概念也没有,你观察一直正努力完成某件事的蚂蚁时,一定会对它的笨拙感到印象深刻。

回复 744# 的帖子

为什么菲利斯突然间拿蚂蚁来说话的?
最近流行chipmunks, the chipmunks song
Alvin & The Chipmunks 我竟然忍不住跑去戏院看了第二次...还想看第三次。。。

太好看了。。。今年难得比较有生旦气氛的电影。

小时候的回忆。

~♪♬ 心动的咖啡香
逝去的岁月已经变成感慨,如今也更加熟悉不少的无奈。
不论回忆是好坏,我的决心会再重来。
吃过了团圆早餐,倚坐在门口边仰望浅蓝的天空,
享受~♪♬ 轻轻停住的风
感觉好幸福!将~♪♬ 美丽的回忆慢慢重来,突然之间的浪漫无法释怀...

*音乐载自咖啡1号店主听曲。

Follow Us
沙.滩...沙.滩...

~♪♬ 吹吹風
词:曹格、阿丹

今天起床太阳身边绕 我的心情特别好 歌声特别高
那一个女孩的微笑 心里感觉多美好 怎么忘不掉
看一看 找一找 希望还能遇到 看一看 找一找 幸福千万别跑掉
看一看 找一找 终于让我找到 我要对你大声宣告

我想牵你的手 带你去吹吹风 说好不好 你说好不好
两个人走一走 管他南北西东 说好不好 你说好不好
两人的沙滩……….有多美好
初次见面回家就梦到 我们白头偕老 从不争吵
爱情居然出乎我意料 幸福快点报到 不要迟到

啦啦啦,啦啦拉,看一看 找一找 希望还能遇到。
期待下次的再见。

隐隐寂寞

歌手:辛晓琪

钢琴声开始独奏 爱神踮着脚趾在漫游
戏谑恋人的快活 让它忍不住舞起双手
他无忧也无愁 四处无心闯祸
哪知有人在泪流 多无可奈何
这夜色浓妆艳抹 却隐隐透着寂寞
我是否错错错得太久
这月光熊熊如火 似乎想把人吞没
它非说我的梦已掉头

喜欢这首歌纯粹是他的音乐很梦幻

The Stylistics - You Make Me Feel Brand New 1974

Lyrics :
My love,
I'll never find the words my love, to tell you how I feel my love.
Mere words, could not explain.

Precious love,
You held my life within your hands, created everything I am,
tought me how to live again.

Only you,
came when I needed a friend, believed in me through thick and thin,
this song is for you, filled with graditude and love...

(Chorus) God bless you, you make me feel brand new,
for God bless me with you, you make me feel brand new,
I sing this song 'cause you, make me feel brand new.

My love,
When ever I was insecure, you built me up and made me sure,
you gave, my pride, back to me.

Precious friend,
with you I'll always have a friend, your someone who I can depend,
to walk a path that sometimes bends.

Without you,
Life has no meaning or rhyme, like notes to a song out of time,
how can I repay, you'll find heaven,faith and me...

Stylistics成立於1968年。當時,費城主流樂團的 Monarchs中的Russel Thompkins Jr.、James Smith和Airrion Love以及敲擊樂團Percussions的James Dunn和Herbie Murrell在各自的樂隊解散之後,便組成了新的Stylistics樂團。

Russel Thompkins Jr.< 圖左一>以似女聲的假音讓這支樂團的歌聲變得無比的優美和昂揚。所唱的歌曲包括:You Are Beautiful 、You Are Everything、Betcha by Golly Wow、I’m Stone in Love With You、Break up to Make up都有獨特的表現。這首You Make Me Feel Brand New的女聲部分是百分之百的假音對唱歌曲喔! 雖然70年代後期,Stylistics已開始走下坡。而且Dunn基於健康的原因退出了樂隊,然而剩下的成員還在繼續進行翻唱舊作品,直到90年代。

提醒:闭着眼睛听。。。

肩&#8231;并&#8231;肩&#8231;一&#8231;起&#8231;走
手&#8231;拉&#8231;手&#8231;去&#8231;散&#8231;步

漫遊中國
演唱: 孟哲 紹偉 協志 仁甫
詞:藍小邪 曲:王治平/J. Wu

请留意歌词、节奏、旋律,你肯定会爱上这首歌

一起和腳下這片土地談戀愛 湖光山色爭奇鬥艷用不完的浪漫
一起和嘴裡這些美食談戀愛 東南西北酸甜苦辣永遠的新鮮感
一起和五千年的歷史談戀愛 宇宙洪荒遙遠未來
一邊感動一邊精彩

你問我愛你有多深 黃河代表我的心
為了證明勇敢 在珠穆朗瑪腳下轉個圈
為了證明浪漫 在西湖斷橋上扮演許仙
要嚮往做俠侶 我們就去華山論劍
要風輕雲淡 大理古鎮是新的桃花源

你問我思念有多長 它和長城一樣長
秦始皇夠威風 從秦朝派來一票兵馬俑
松贊幹布多情 送給文成公主布達拉宮
流浪僧人 鑿出莫高窟
沈默巨龍 就在金壁輝煌紫禁城中

漫遊 漫遊 漫遊 我們慢慢的遊 就要浪漫的走一走
十三億茫茫人海之中 我們能夠相遇 這緣分已經足夠
慢呦 慢呦 慢呦 我們慢慢的呦 動作太慢剛剛牽手
九百六十萬平方公里 走到哪裡才能 把你抱進我的懷裡頭

你問我熱情有多熱 火鍋代表我的心
飯前要多浪漫 去天涯海角吃海南雞飯
飯後水果大餐 要去臺灣還是吐魯番
要紳士淑女 上海菜絕對夠精致
要做豪放派 一斤二鍋頭一口氣要喝乾

你問我心動有多快 它比變臉還要快
你要聽Rand B 還不如跟我去聽聽京劇
你喜歡看越獄 那功夫怎麽比得上少林
跑車都開膩 賽龍舟才更過癮
寫再多簡訊 不如學王羲之練練毛筆

手中握着格桑花呀
美的让我忘了摘下
你的真带着香你的香会说话
你的话好像只对我说
我的专长叫做流浪
你注定要为我绽放
我的心寻找家我的家没有花
我的花却在这山谷等着我
若一开始没有上帝暗中偷偷的怂恿
我们怎知选择相逢
你是心中的日月落在这里
旅程的前后多余只为遇到你
多么想幻化成为你脚下的泥
此刻的无人山谷仿佛听见说爱你

今早广播了一首熟悉的歌曲。唔,情人节快乐。

Jack Johnson  All_At_Once

http://www.youtube.com/watch?v=E7ERQlRj9YA

All at once,
The world can't overwhelm me
There's almost nothin' that you could tell me
That could ease my mind

Which way will you run
When it's always all around you
And the feelin' lost and found you again
A feelin' that we have no control
Around a song
Some say
There's gonna be the new hell
Some say
It's still too early to tell
Some say
It really ain't no myth at all

Keep askin' ourselves are we really
Strong enough
There's so many things that we got
Too proud of
We're too proud of
We're too proud of

I wanna take the preconceived
Out from underneath your feet
We could shake it off
Instead we'll plant some seeds
We'll watch em' as they grow
And with each new beat
From your heart the roots grow deeper
The branches will they reach for what
Nobody really knows
But underneath it all
Theres this heart all alone

What about is gone
And it really won't be so long
Sometimes it feels like a heart is no place to be singin' from at all

Theres a world we've never seen
Theres still hope between the dreams
The weight of it all
Could blow away with a breeze
If your waitin on the wind
Don't forget to breathe
Cause as the darkness gets deeper
We'll be sinkin as we reach for love
At least somethin we could hold
But i'll reach to you from where time just cant go

What about is gone
And it really wont be so long
Sometimes it feels like a heart is no place to be singin' from at all

[url=http://www.youtube.com/watch?v=GgNC88D_p6I]http://www.youtube.com/watch?v=GgNC88D_p6I[/url]
我不懂怎样直接把youtube的video放在我的回复,可是这是我很喜欢的一首歌。
蔡健雅 的空白格,淡淡的伤感唱出了心底最深最难以愈合的伤痛。

其实很简单其实很自然
两个人的爱由两人分担
其实并不难是你太悲观
隔著一道墙不跟说分享
不想让你为难
你不再需要给我个答案
我想你是爱我的
我猜你也舍不得
但是怎么说总觉得
我们之间留了太多空白格
也许你不是我的
爱你却又该割舍
分开或许是选择
但它也可能是我们的缘分
我想你是爱我的
我猜你也舍不得
但是怎么说总觉得
我们之间留了太多空白格
也许你不是我的
爱你却又该割舍
分开或许是选择
但它也可能是我们的缘分

feliz同学,香同学最近迷上jack johnson, 推荐给你。

feliz同学

很久没有见面了,你还好吗???
马场的约定也还没有完成呢

你躲在屋檐等我那个雨天
伤感不过是有一些
我的天平该朝哪面倾斜
犹豫不决爱要怎么写
你约我电影六点半
他约我七点烛光晚餐
不忍拒绝你和他我好为难
这可让我怎么办
满满的诚恳爱我的两个人
都那么认真那么纯
难舍难分爱我的两个人